BUSINESS_BOOST_LOGO_ilman_tekstiä.png

Business Boost Finland

x

Saman tien retriitti

Saman tien retriitti 3.-4.11.2019 Ilorannassa

Business Boostilainen Yrittäjä, johtaja tai yrittäjäjohtaja,

Haluatko tukea omaa jaksamistasi varten? Kuinka hyödyntää aikasi niin, että saat ladattua akkusi ja valjastat parhaat ajatuksesi. Ehkä Sinua kuormittaa myös lisääntyneet perhevastuut, yrityksesi tulevaisuus, avioero tai joku muu monista elämän varrella selvitettävistä haasteista.

Sinä et ole yksin näiden haasteiden kanssa. On monia, jotka ovat löytäneet toimivat ratkaisut samanlaisiin tilanteisiin ja huomanneet olevansa tiukkojen kokemuksien kautta parempi selviämään eteen tulevista uusista haasteista.

Jaksamisen parantaminen, akkujen lataaminen ja tilaisuus sparrata sekä keskustella muiden kanssa voivat olla se mitä tarvitset. Tavoite on että olet vahvempi mahdollisimman monella, miksi ei kaikilla, elämän osa-alueilla.

Mukana isäntinä Samu Lescelius/Iloranta, Jan Koskimies/TEAM5150, Jussi Patjas/Univire ja maailman huippuja valmentava Marko Yrjövuori/Healthy Boss.

Luvassa on ”suoran puheen sunnuntai”, jossa isännät kertovat rehellisesti yrittäjä/johtaja/ihminen haasteista ja jakavat voitokasta kulkua tukevia oivalluksia sekä konkreettisia toimia!

Ohjelma alkaa sunnuntaina 3.11. klo 13 lounaalla. Tästä jatkamme luennoilla ja työryhmäharjoitteilla. Päivällisen jälkeen savusauna ja iltapala.
Maanantaina 4.11. aloitamme työviikon ulkoilmassa liikkuen ja herkullisella aamiaisella. Aamupäivällä retriitin annin kiteytys, jonka jälkeen lounas ja kotimatkalle!
Business Boost jäsenyrityksille sisältyy yhden henkilön osallistuminen retriittiin. Osallistumismaksu muille tulijoille 199€(+alv.) sisältäen ohjelman ja täysihoidon.
Ilmoittaudu tapahtumaan viim. 23.10

Iloranta_tunnus_cmyk (4).png
UNIVIRE_logo_cmyk.png
Rukkoilantie 129, 14700 Hauho
Logo.png
  • Facebook
  • Instagram